GB Blogs

Verbonden blijven in 2016

Nederland telt veel kiezers die boos zijn. Ze zijn ontevreden dat Nederland steeds minder de baas is over zichzelf en moet doen wat de Europese Unie zegt, bijvoorbeeld hoeveel vluchtelingen Nederland moet opnemen en een eind maken aan het gratis plastic boodschappentasje. Ze zijn ook ontevreden dat de regering toelaat dat kapitalisten in China en de Verenigde Staten hier banen opheffen en dat de regering ook nog eens betaalbare sociale woningen laat verdwijnen. En zo meer.

Klopt de hondenbelasting wel?

Wat zegt een inleiding in het Nederlands belastingrecht? ‘De burger mag verlangen dat de wetgever de belastingdruk verdeelt op een wijze die hier en nu voor rechtvaardig wordt gehouden.’ Verdeelt het college de hondenbelasting zo? Nee.

Parkeren op zondag gratis

Het college maakt van het parkeerbeleid een wirwar van regels en uitzonderingen. Het heeft het beleid en de tarieven al een keer gewijzigd en past ze nu nog een keer aan. Er is maar één regel die ongewijzigd blijft.

Wie is de baas over de bomen?

Op de foto staan de massieve stompen van volwassen bomen die de gemeente ombracht om het fietspad langs de Industrieweg te verbreden voor twee richtingsverkeer. Wie kan het begrijpen? GemeenteBelangen niet.

Klokkenluider onthuld complot gemeente

De fractie van GemeenteBelangen ontving deze week een handgeschreven brief van een ambtenaar die een complot onthulde.

In deze brief werd duidelijk dat de klokkenluider de reden van het anti-groen beleid dat de gemeente Katwijk de laatste tijd uitvoert wilde onthullen,

TNO is blij met de onderzoeks-hype in Katwijk

In de afgelopen tijd heeft TNO met veel genoegen naar het nieuwe klimaat van de gemeente Katwijk gekeken. Alles wordt maar onderzocht en bekeken, het is een ware hype.

 

 

 

Een kleine greep uit de lopende en recent afgeronde onderzoeken binnen Katwijk:

Knip in de Tramstraat

Autoluwe Boulevard

Fiets tunnels

Slagbomen bij parkeerplaats Noordduinen

Tunnel N206

Fiets Kelder onder Andreasplein

Pagina's