Actueel

GB admin

GemeenteBelangen blogt over Katwijk

  • Geschreven door GB admin

De website www.gbkatwijk.nl van GemeenteBelangen bevat vele verslagen van raadsbijeenkomsten, alle persberichten die GB laat verschijnen en informatie over de fractie, het bestuur enz. Binnenkort wordt er van de top tien van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014 een persoonlijk woordje met foto geplaatst. Zo krijgt ook het verkiezingsprogramma met de naam ‘Oog voor ieders toekomst’ een centrale plek krijgen op deze website.

Onze blog komt naar jou toe
Maar er gebeuren meer zaken in de gemeente Katwijk dan die in de raadscommissies en de raadsvergadering worden besproken. GB wil daar uiteraard snel op inspelen. Daarom kunnen fractie- en steunfractieleden op een blog van GemeenteBelangen adequaat, prikkelend, uitdagend en uitnodigend reageren op wat er in de Katwijkse samenleving gaande is. Maar GB zal de lezers ook uitdagen om te reageren op het digitale gedachtengoed van de bloggers!
Je hoeft er niet voor achter, of voor je, computer te gaan zitten om de GB – bloggers te volgen. Ze komen digitaal naar je toe, waar je ook bent.


MonnikenwerkVan ganzenveer tot blog
Waar de monniken in de middeleeuwen jarenlang bezig waren met het schrijven van unieke boeken die zelfs aan de ketting werden gelegd om ze te behouden, bereikten ze een klein elitair publiek… de lezende middeleeuwer. GemeenteBelangen zal gelijk de monniken unieke blogs gaan realiseren, maar wel met een veel breder lezersgevolg.
Waar vanaf de vorige eeuw alles in kranten werd verwoord, de krant van vandaag was natuurlijk ook de verpakking van de vis van morgen, gaat GB nu meer digitaal. Wil je deze blogs volgen, lezen en reageren… we zijn te vinden op www.gb-blogt.com