Actueel

GB admin

Gerard Bol voert lijst GemeenteBelangen aan

  • Geschreven door GB admin

De leden van GemeenteBelangen hebben op 21 november jl. de lijsttrekker en de top 10 kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen gekozen.

Unaniem werd het voorstel aangenomen om Gerard Bol op de 1e plek van de kandidatenlijst  voor de gemeenteraadsverkiezingen te zetten. GemeenteBelangen heeft met Bol een bekend gezicht, een ervaren politicus en een ervaren bestuurder die de kar uitstekend kan trekken. Na ruim 25 jaar in het basisonderwijs als directeur actief te zijn geweest, is Gerard nu als zelfstandig ondernemer werkzaam in de wereld van het gesproken woord.

IMGP7907 (1280x850)De top 10 van GB bestaat uit …
De top 10 bestaat uit een mooie mix van ervaren raadsleden en nieuwkomers. De afgelopen twee jaar moest GemeenteBelangen het stellen zonder vrouwelijke raadsleden, maar met nieuwkomers op de plekken 5 (Corrie Vingerling), 9 (Anneke Schaap) en 10 (Nadine de Koning) zijn de dames weer aan boord. In deze top 10 is Geert Diemer op plek 7 ook nieuw.
Bekende namen staan op plek 2 (René Slootweg), plek 3 (Emile Soetendal), plek 4 (Pieter Kuijt), plek 6 (Adriaan Heijnen) en plek 8 (Marcel van Tol). De naam van Leen van Poppel komt u niet tegen bij de eerste tien, want hij heeft aangegeven aan het eind van deze termijn te willen stoppen.

Voor een nadere kennismaking met de top 10 van GB verwijzen wij graag naar de site www.gbkatwijk.nl

Verkiezingsprogramma nieuwe stijl
De algemene ledenvergadering heeft donderdag 21 november ook het verkiezingsprogramma ‘Oog voor ieders toekomst’ vastgesteld. Het programma is geschreven met het oog op Katwijk in 2030. Waar willen we heen op de langere termijn en wat willen wij daarvoor op de kortere termijn bereiken in de raadsperiode 2014 – 2018? Het is een puntig programma waarvan tijdens de campagne de speerpunten voor het voetlicht zullen worden gebracht.