Actueel

GB admin

Hoe gaat GemeenteBelangen de verkiezingen in?

  • Geschreven door GB admin

Woensdag 3 maart gaan de deuren van de stemlokalen open en zal er een einde komen aan een voor alle politieke partijen intensieve periode van campagne voeren.
De straten worden dan weer wat leger en minder druk, de kranten krijgen weer meer plek voor andersoortige berichtgeving, maar eerst is het aan de inwoners van de gemeente Katwijk om hun stem uit te brengen.
‘Geen stem is een verloren stem’, is een bekend gezegde dus vanuit GemeenteBelangen zullen we er alles aan doen om te zorgen dat de rijen voor de stemhokjes lang zullen zijn.
Zaterdag 16 januari start de verkiezingscampagne van GemeenteBelangen en op de website kunt u precies volgen waar en hoe er campagne wordt gevoerd.
Daarbij staat elke week één thema uit het verkiezingsprogramma centraal, maar u mag natuurlijk over alle Katwijkse onderwerpen met ons in gesprek gaan. De leden van de huidige fractie, de kandidaten voor de kieslijst en de steunfractie zijn in de campagne op straat makkelijk herkenbaar aan de gele bodywarmers.
Bij de partytent kunt u in gesprek gaan met de mensen van GemeenteBelangen en bij dit winterse weer wordt er door ons ook aan de inwendige mens gedacht. Elke zaterdag is er op één locatie ook een GemeenteBelangenkussen …….kom dus gerust langs.

‘Blijven bewegen’
Dat is het thema van het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen voor de periode 2010 – 2014. Er is de afgelopen vier jaar al veel gerealiseerd, maar het is ook goed om dat wat is gerealiseerd te behouden en waar mogelijk verder uit te bouwen. Er komen natuurlijk ook nieuwe items de komende vier jaar aan bod en we zullen van GemeenteBelangen ook alle energie stoppen in het realiseren van die zaken welke nog niet geheel uit de verf zijn gekomen.
Dit alles is op de website te lezen in een uitvoerig verkiezingsprogramma en om er makkelijker doorheen te lopen, is er ook een verkort puntenprogramma per programmaonderdeel opgesteld.
We gaan vol energie deze campagne in en wilt u zich al wat inlezen, of wilt u gewoon weten hoe GemeenteBelangen aankijkt tegen dat voor u belangrijke onderwerp, kijkt u dan op het kopje verkiezingsnieuws