Actueel

GB admin

De lijsttrekker van GemeenteBelangen is bekend!

  • Geschreven door GB admin

René Slootweg is door de leden van GemeenteBelangen gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.Rene GB

 

René is al sinds 2010 raadslid voor GemeenteBelangen en sinds 2014 ook fractievoorzitter.
“Ik ben als echte Kattukker trots op het feit dat ik de lijst voor GB mag aanvoeren. GemeenteBelangen is al vele tientallen jaren een bekende partij in de lokale politiek binnen Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. We zullen onze vernieuwd geluid blijvend laten horen, continue luisteren naar de inwoners en ons inzetten voor de inwoners van deze mooie gemeente en hopelijk in de toekomst ook mooie groene gemeente”, aldus de lijsttrekker.

  

René wordt op de lijst gevolgd door Geert Diemer. Hij is ook al jaren actief als raadslid en is dus ook bekend met de Katwijkse politiek. Geert is een bekend gezicht in Rijnsburg en is woordvoerder op het gebied van zorg, veiligheid, WMO en minimabeleid. Op nummer 3 staat Ebru Demirdas. Zij is momenteel al geruime tijd burgerraadslid.
Verder op de lijst staat op nummer 4 Adriaan Heijnen. Hij is een betrokken lid en bevlogen raadslid uit de vorige raadsperiode. Op nummer 5 volgt Paulina Smit. Deze Valkenburgse is actief in de steunfractie van GB. De resterende lijst van meer dan 20 kandidaten bevat veel bekende en ervaren politici, maar ook jonge en minder bekende GB’ers. We hebben er allemaal veel zin in.

 

 

2018 GB lijst top 7