Actueel

Amy Guijt

Top-5 kieslijst GemeenteBelangen

  • Geschreven door Amy Guijt

Over minder dan drie maanden is het alweer tijd voor de Gemeenteraadsverkiezingen. GemeenteBelangen presenteert met trots haar kandidatenlijst. Wederom gaat GemeenteBelangen de verkiezingen in met een afwisselende lijst die zowel oude bekende als nieuwe gezichten kent van verschillende leeftijden uit diverse kernen van onze gemeente!
René Slootweg is tijdens de Algemene ledenvergadering opnieuw gekozen als lijsttrekker. Inmiddels heeft hij al meer dan tien jaar ervaring in de gemeentepolitiek en is hij sinds 2014 fractievoorzitter van GB.

Top 5 GB Groep website

Ook de top 5 op de kandidatenlijst bestaat uit een aantal afwisselende kandidaten met ieder hun eigen ervaring, achtergrond & verbondenheid met onze gemeente. Op nummer 2 staat de Valkenburgse Paulina Smit. Zij was afgelopen termijn ons burgerraadslid en is recent als raadslid geïnstalleerd. Onze huidige wethouder Rien Nagtegaal volgt haar op plek 3. Cees Prins, die binnenkort wordt geïnstalleerd als burgerraadslid voor de partij, voert de vierde plek aan. Gevolgd door de Rijnsburgse Ebru Demirdas op nummer 5, die in een vorige termijn ook al eerder de rol van burgerraadslid heeft mogen vervullen.

GemeenteBelangen gaat vol vertrouwen komende verkiezingen in met deze lijst van enthousiaste en gedreven kandidaten. Als partij zullen we vooral inzetten op groen, duurzaamheid, mobiliteit, wonen, zorg en jeugd.

De samengestelde kandidatenlijst van 20 bekende én onbekende GB'ers bevat naar ons idee dé mensen die met elkaar ons Katwijk een stukje mooier willen maken. Wij kijken uit naar komende maanden en de aanloop tot de verkiezingen.