Actueel

GB admin

GemeenteBelangen versterkt door voormalig raadslid Pieter Kuijt

  • Geschreven door GB admin

PieterGemeenteBelangen is trots dat een voormalig GB raadslid zich heeft aangeboden voor de functie van burgerraadslid.

Daar elke raadsfractie drie parallelle sessies moet kunnen volgen, mag een fractie met minder dan drie leden het aantal aanvullen met burgerraadsleden.

Op wie is GB zo trots?  Dat is  Pieter Kuijt, getrouwd met Eveline en vader van twee zoontjes. In het dagelijkse leven geeft hij leiding aan het kantoor van De Raad Makelaars in Katwijk.

In zijn vrije tijd is hij één van de presentatoren van het Tv-programma RTV Sport bij RTV Katwijk. Ook presenteert hij op zaterdagochtend een radioshow bij de Bollenstreek Omroep.

Hij was al raadslid bij GemeenteBelangen, en wel van september 2013 tot maart 2014. De verkiezingsuitslag maakte helaas een einde aan zijn raadslidmaatschap. De politiek heeft hem echter altijd beziggehouden, waardoor hij erg blij is binnen het jaar terug te kunnen keren als burgerraadslid. Ruimtelijke ordening en vastgoed hebben zijn grote interesse.

GemeenteBelangen is dus erg blij met Pieters terugkeer vanwege zijn raadservaring, zijn beroepsmatige achtergrond en zijn bewezen bereidheid het partijbelang te plaatsen vóór zijn persoonlijke belang.

De fractie en het bestuur van GemeenteBelangen wensen hem veel succes en wijsheid.

Interview RTV Radio over burgerraadslid: https://soundcloud.com/kuijt/jaap-schaap-in-gesprek-met-rene-slootweg-over-het-burgerlidmaatschap-van-pieter-kuijt