Actueel

GB admin

Op de markt is uw stem een GB’er waard

  • Geschreven door GB admin

Weekmarkt 1Vrijdagmiddag 14 maart stonden op drie belangrijke plekken wat betreft de in- en uitstroom van bezoekers bij de Katwijkse weekmarkt GB’ers in de gele bodywarmers. En met een enthousiaste uitstraling met de flyer over ‘Kinderen en jeugd’ bij de hand en …. een bosje gele narcissen werden de mensen opgewacht. Het leverde pareltjes van ontmoetingen en gesprekken met marktgangers in alle leeftijdsgroepen op, waar ook twee andere politieke partijen een plekje op deze markt zochten.

GemeenteBelangen zet stevig in op de jeugd
De flyer ‘Wie de jeugd heeft, heeft…’ geeft in deze campagneweek exact aan waar GB zich voor 2014 – 2018 gaat inzetten. Dat varieert van peuterspeelzaalwerk tot het belang wat GB hecht aan startersleningen. Cees Noort (nummer 11) van GB was op de markt met zijn kleindochter aanwezig wat vertederende beelden opleverde. Want zij mocht de bosjes gele  narcissen van deze GB – grootvader uitdelen. En aan elk bosje was een kaartje bevestigd met een foto van één gele tulp tussen roze tulpen met de tekst: ‘GemeenteBelangen maakt het verschil’. Ze werden in dank aanvaard en de flyers en ongeveer 650 bosjes GB – narcissen kleuren nu Katwijkse woningen geel.

Wat goed om als GB te beleven dat er ook positief wordt gereageerd op de oproep, ook van GB, om te gaan stemmen. ‘Het kan toch niet zo zijn dat vier jaar geleden 45% niet heeft gestemd omdat ze niks met politiek hadden. Op verjaardagen en bij gesprekken deze afgelopen vier jaar kom ik de sterkste verhalen tegen over wat de gemeenteraad en het College zou moeten doen in Katwijk’, dat was wat lijstrekker Gerard Bol meldde bij het debat van het voorzittersplatform Katwijk vrijdagavond.

Weekmarkt 2Oog voor ieders toekomst!
Dit is de naam van het verkiezingsprogramma van GB. Kijkt u maar eens elders op deze website naar wat de visie van GB is op Katwijk in 2030. In zes A4 – tjes zijn dertien ambities vertaald naar concrete actiepunten voor 2014 – 2018 waar de speerpunten ‘economie’ en ‘duurzaamheid’ zijn.

Het is aan de kiezers woensdag 19 maart om de kleur van de Katwijkse gemeenteraad voor de komende vier jaar te bepalen. GemeenteBelangen droomt al lang van een opkomst van 65%... en dromen zijn toch geen bedrog?

Gerard Bol
Lijsttrekker GemeenteBelangen