Actueel

GB admin

GB 8 februari op de markt in Katwijk aan Zee

  • Geschreven door GB admin

Spreekuur Katwijk ad Rijn 3GemeenteBelangen heeft nu vier spreekuren in de kernen gehouden. Zaterdag 8 februari is Katwijk aan Zee aan de beurt. GB staat dan aan het begin van de Princestraat in een kraam voor een nieuw politiek spreekuur. Voor de kinderen is er een leuke verrassing en voor de (jong)volwassenen en senioren de ultieme kans om van 10.00 – 17.00 uur hun vragen, zorgen, wensen, ideeën voor hun kern Katwijk aan Zee te delen met vertegenwoordigers van GemeenteBelangen.

U kunt alvast reageren op de nieuwe stelling op de Facebookpagina GemeenteBelangen Katwijk: ‘In 2014 worden er belangrijke stappen gerealiseerd o.a. wat de kustversterking betreft en de herinrichting van de Boulevard, permanente horeca op het strand en aan de Boulevard, het nieuwe Cultuurhuis… kortom:

Stelling: Katwijk is ook op zondag aantrekkelijk voor iedereen die reuring zoekt’.

U kunt ook reageren op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Alvast bedankt voor uw reactie.

GB in Katwijk Binnen aanwezig
Zaterdag 1 februari was GemeenteBelangen in de Molenwijk en de Rijnstraat in Katwijk aan de Rijn voor het politieke spreekuur. Wat waren de uitkomsten? Allereerst dat de Binders met wie ze spraken, zeiden dat ze er prettig woonden. Jong volwassenen zijn tevreden met hun wijk en ouderen geven de gemeente zelfs een pluim vanwege het belbusabonnement. Maar diezelfde senioren missen een ontmoetingsplaats om een babbeltje te maken en een maaltijd te nuttigen. Zulke plekken maken opgang en de oudere inwoners zouden graag zien dat er ook één komt in Katwijk aan de Rijn.

Spreekuur Katwijk ad Rijn 21Alle inwoners willen ook graag dat de gemeente de stoepen en fietspaden beter onderhoudt, of de straat anders inricht, zoals de Nieuwstraat. Velen missen de bieb. Het college heeft die laten sluiten, tegen de zin in van GB.  Vrouwen willen niet dat de weekmarkt verhuist van het plein naast het zwembad naar de Princestraat. Dat is te ver. En niemand begrijpt waarom de nieuwe bieb, die sommigen ‘cultuurhuis’ noemen, ook in Katwijk aan Zee moet komen. Een aantal Binders voelt zich ‘onder geschoffeld’ door de gemeente. Natuurlijk gaat GB met deze opmerkingen aan de slag!

De politiek komt naar u toe
Maak daarom gebruik van het spreekuur van Gemeentebelangen zaterdag 8 februari bij hun kraam in de Princestraat. Vertegenwoordigers van GB zijn zeven uur lang voor u aanwezig om met u in gesprek te gaan. Zij nemen er de tijd voor… u ook?

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Geert Diemer
Steunfractielid GemeenteBelangen