Actueel

GB admin

GemeenteBelangen op spreekuur in Valkenburg

  • Geschreven door GB admin

Werkbezoek Hoornes 1Zaterdag 18 januari van 10.00 – 12.00 uur staan ze er weer… leden van de fractie, steunfractie, bestuur en mogelijk ook nieuwe kieslijstleden van GemeenteBelangen duidelijk herkenbaar aan hun gele bodywarmers. Bij de Hoogvliet aan de Hoofdstraat in Valkenburg komt u ze tegen en willen ze met u in gesprek gaan over het dagelijkse leven in uw kern Valkenburg.

Waar bent u trots op, wat mist u, wat zou u nooit willen missen of zien veranderen, geniale tips voor de gemeente… kortom u heeft twee uur de kans om de politici ‘in het wild’ te treffen en te spreken. En misschien wilt u nog wel reageren op de poll over de kern Valkenburg, uw kern, die we op deze website en de Facebookpagina ‘GemeenteBelangen Katwijk’ zullen plaatsen.

Spreekuur in Katwijk - Noord

Werkbezoek Hoornes 2Het eerste spreekuur van GB was afgelopen zaterdag in de Hoorneswinkelpassage in Katwijk – Noord. Dat leverde hele leuke en boeiende gesprekken op en met diverse punten gaat GemeenteBelangen aan de slag richting de wijkregisseur, wijkraad en de gemeentelijke ambtelijke organisatie. Zo werden er over de toekomstmogelijkheden en plannen voor Tripodia hele constructieve uitspraken gedaan. We houden u op de hoogte. Met het locatieverslag van RTV Magazine (terug te beluisteren bij ‘Radio gemist’ op www.rtvkatwijk.nl) kwam er een einde aan een prachtig eerste spreekuur van GB.

We zien en horen vast en zeker vele Valkenburgers bij ons tweede spreekuur zaterdag 18 januari van 10.00 – 12.00 uur bij de Hoogvliet aan de Valkenburgse Hoofdstraat!

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Gerard Bol