Actueel

GB admin

GB houdt spreekuur in Katwijk – Noord

  • Geschreven door GB admin

GB Top 10Politiek en het dagelijks leven, het lijkt soms of het twee verschillende werelden zijn, maar niets is minder waar. Daarom staan zaterdag 11 januari van 10.00 – 12.00 uur leden van de fractie en steunfactie van GemeenteBelangen in de Hoornespassage, herkenbaar aan de gele bodywarmers, klaar om met u in gesprek te gaan over wat u als bewoner van Katwijk – Noord bezig houdt, boeit, waar u vragen maar ook suggesties over heeft.

Waarover spreken zij?
U kunt zelf de onderwerpen aanreiken, wat te denken van het groen in uw kern Katwijk – Noord, kwaliteit van de fiets- en voetpaden, verkeersknelpunten, winkelvoorzieningen, veiligheid in uw woonomgeving, ontwikkelingen wat betreft Tripodia als gemeenschapshuis, gemeentelijke dienstverlening? Maar u mag ook de pluim meenemen van huis als u een positieve boodschap heeft voor de gemeente Katwijk. Want die geven de leden van GemeenteBelangen ook graag door aan de ambtelijke organisatie.

Kijkt u op de website Facebookpagina ‘GemeenteBelangen  Katwijk’ of de website www.gbkatwijk.nl naar de poll waar de stelling deze week gaat over uw woonkern, Katwijk – Noord, en reageer. GB is benieuwd naar uw reactie.

GB komt naar u toe
Omdat GemeenteBelangen het belangrijk vindt hoe er in alle kernen over de eigen woonomgeving wordt gedacht, en waar er kansen liggen en er mogelijk problemen zijn, organiseert GB elke week een kernspreekuur. Zo wordt volgende week een spreekuur in Valkenburg in De Terp georganiseerd en gaat het laatste spreekuur over enige weken in de nieuwbouwwijk Duyfrak plaatsvinden.

Wie met GemeenteBelangen van gedachten wil wisselen, een brandende vraag of een lumineus idee heeft, een briljante oplossing ziet voor een knelpunt in de eigen woonkern of gewoon nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van GemeenteBelangen… kom langs op het ‘spreekuur’ van GB. Zaterdag 11 januari van 10.00 – 12.00 uur staan ze, gekleed in gele bodywarmers, voor u klaar in de Hoornespassage voor het spreekuur over Katwijk – Noord. U bent meer dan van harte welkom!