Actueel

GB admin

Wijkraad ontvangt Zilveren Duim met open arm

  • Geschreven door GB admin

Zilveren Duim Wijkraad 1‘We kijken als wijkraad Katwijk aan den Rijn met een zeer goed en trots gevoel op de informatieavond over mogelijke inpassingsmaatregelen N206 terug’, aldus Cees Oostindie nadat hij van vertegenwoordigers van de fractie van GemeenteBelangen ‘De Zilveren Duim’ in ontvangst mocht nemen. In aanwezigheid van collega’s van de wijkraad memoreerde hij dat het wel een eeuwigheid geleden leek dat vrijdagavond 22 november honderden belangstellenden hun weg zochten naar de informatieavond in de Open Hofkerk. ‘En als wijkraad blijven we de politieke ontwikkelingen over deze N206 zeker nauwgezet volgen’, sprak hij vol enthousiasme.

Een platform voor de burgers
Dinsdag 10 december in de namiddag vond de overhandiging van ‘De Zilveren Duim’ plaats. Fractievoorzitter Gerard Bol memoreerde het belang van wijkraden, iets waar GemeenteBelangen zich altijd hard voor heeft gemaakt, zo ook voor het zelf kunnen beschikken over een breed besteedbaar wijkraadbudget. Daarom was GB er trots op om de eerste versie van ‘De Zilveren Duim’ aan deze wijkraadvertegenwoordigers te kunnen overhandigen. ‘Jullie hebben als wijkraad 22 november een prachtig platform gerealiseerd en het was een schot in de roos gezien de opkomst, maar zeer zeker ook gezien het verloop van deze bijeenkomst’, aldus Bol. Het college gaat nu ook de vierde variant, de tunnel, onderzoeken.Zilveren Duim Wijkraad 2

Waarderende woorden
Die politieke waardering kreeg dus vorm in ‘De Zilveren Duim’ welke bij de wijkraad een mooi plekje zal krijgen. Of gaat zoals vroeger bij het pupillenvoetbal na een toernooi de gewonnen beker elke week naar een andere speler om thuis op het nachtkastje te kunnen zetten? Met de verzekering van Bol dat net als diverse bestaande onderscheidingen deze bokaal spaarzaam zal worden uitgereikt door GemeenteBelangen aan Katwijkse organisaties, bedrijven, verenigingen of burgers werd het glas en de koffiemok geheven en met elkaar getoost op dit mooie initiatief.
Weet u een organisatie of persoon in onze gemeente die ook in aanmerking zou kunnen komen voor ‘De Zilveren Duim’, stuur een mailtje met verdere info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Gerard Bol