Actueel

GB admin

Over haastige spoed...

  • Geschreven door GB admin

RijnweideDonderdag 31 oktober was de burgerzaal van het gemeentehuis goed gevuld met senioren die gebruik maken van de faciliteiten van Rijnweide in Valkenburg zo ook vele vrijwilligers die deze activiteiten al vele jaren begeleiden. De activiteiten daar moeten verplaatst worden omdat de huur van Rijnweide door de hoofdhuurder Marente per 1 november 2013 is opgezegd.

Nieuwe locatie? "De Terp", omdat dit gebouw is aangewezen als (toekomstig) gemeenschapshuis. Eėn klein probleempje; "De Terp" is nog niet verbouwd en daardoor ook nog niet helemaal geschikt voor alle activiteiten.

GemeenteBelangen heeft, samen met de andere fracties en insprekers gepleit voor tijdelijke verlenging van de huur waarbij de onderhuurder S.W.O.K., hoofdhuurder wordt en de activiteiten door kunnen blijven gaan totdat "De Terp" verbouwd is tot gemeenschapshuis.

Haastige spoed is namelijk zelden goed, oude schoenen gooi je niet eerder erg dan dat je nieuwe hebt en een oude boom verplaats je liever niet en zeker geen twee keer...

Omwille van de tijd moest deze sessie stoppen en wordt deze over twee weken op donderdag 14 november voortgezet.

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Pieter Kuijt