Actueel

GB admin

Vage kwaadsprekerij en loze beloften

  • Geschreven door GB admin

In een persbericht in De Katwijksche Post en De Rijnsburger van 17 oktober over de oprichting van een nieuwe politieke partij door gemeenteraadslid Anita van Ginkel werd onze politieke partij GemeenteBelangen zowaar in tekstkolom één en twee al genoemd. Ik citeer de tekst van de tweede kolom: ‘Want vooral door het disfunctioneren van CDA, GB en VVD komt de voor alle burgers zo slechte besluitvorming tot stand’.

Als ik dan nieuwsgierig het persbericht doorlees, kom ik diverse keren het CDA tegen, maar een onderbouwing voor haar eerdere aantijgingen richting GemeenteBelangen tref ik niet aan. Mevrouw van Ginkel, dit zijn vage insinuaties en loze aantijgingen die u niet aantoont en hardmaakt. En zullen we deze discussies maar gewoon in de politieke arena in het debat aan de orde stellen? Want met deze oneliners en niet onderbouwde aantijgingen in een persbericht begrijpt niemand er meer iets van.

In uw persbericht belooft u de kiezers nu een zuinige overheid. Hoe komt het toch dat ik dan voortdurend aan die duizend euro moet denken die u in de vorige verkiezingscampagne aan de Katwijkse burgers beloofde?

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Gerard Bol,
Fractievoorzitter.