Actueel

GB admin

Werkbezoek GemeenteBelangen was schot in de roos

  • Geschreven door GB admin

Vrijdagavond 21 juni brachten enkele fractieleden van GemeenteBelangen een werkbezoek aan de ‘Schietsport Vereniging Katwijk’ (opgericht in 1983) welke sinds de oprichting van sportpark ‘De Krom’ in een schitterende accommodatie is gehuisvest.
Door zeer veel zelfwerkzaamheid is deze accommodatie geworden tot wat het nu is. In de landelijke schietsport worden deze schietbanen en de aanpak van het bestuur met de hulp van vele vrijwilligers als een voorbeeld gezien voor de liefhebbers van de schietsport. Dat is ook de reden dat de landelijke organisatie hier graag schietwedstrijden organiseert.
 

Een blik achter de voordeur
Maar het is daardoor ook voor de Katwijkse sportbeleving goed om dit gevoel met elkaar te delen. Zo werd bij de rondleiding voor de fractieleden van GB nog duidelijker welke unieke mogelijkheden deze vereniging heeft en dan al voor leden vanaf elf jaar. En in alles wat er gebeurt is ‘discipline’ het sleutelwoord.
Dit werkbezoek van GB was een indrukwekkende blik achter de voordeur van de ‘Schietsport Vereniging Katwijk’. Een vereniging die ook binnenkort de Katwijkse burgers verder bekend wil maken met de schietsport, maar ook de Katwijkse politiek zal nog worden benaderd om een blik achter de voordeur van deze vereniging te komen werpen.


En natuurlijk vertrok de fractie van GemeenteBelangen niet nadat er zelf even werd geoefend. Fractielid René Slootweg kon dankzij de elektronische schotregistratie direct worden geconfronteerd met het resultaat van zijn pogingen. En of dat positief was… vraag het hem maar zelf!

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Gerard Bol