Actueel

GB admin

Gemeentepagina nu ook voor ALLE burgers van Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn

  • Geschreven door GB admin

Ruim een jaar geleden heeft GemeenteBelangen vragen aan burgemeester en wethouders gesteld over de gemeentepagina.
Aanleiding hiervoor waren klachten van inwoners van Katwijk aan Zee. Die klachten betroffen het feit dat de gemeentepagina, met alle gemeentelijke informatie en bekendmakingen, niet langer werd geplaatst in het gratis huis-aan-huis blad Katwijk Speciaal maar voor Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn voortaan alleen nog in de Katwijksche Post.

Het probleem is dat dit blad alleen bij abonnees wordt bezorgd. Burgers van deze beide kernen, die hier niet op geabonneerd zijn, krijgen de gemeentepagina dus niet in de bus en blijven dus verstoken van de gemeentelijke informatie.
GemeenteBelangen vindt dit een onwenselijke situatie.

Wij zijn blij te kunnen melden dat onze zorg hierover heeft geresulteerd in een oplossing voor dit probleem.
Vanaf medio februari zal de gemeentepagina namelijk worden geplaatst in een nieuwe gratis huis-aan-huis editie van de Katwijksche Post, die de Katwijk Speciaal zal gaan vervangen. Hiermee zullen in het vervolg alle burgers van Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn de gemeentepagina in de bus krijgen en zo hoort het ook!

Voor de inwoners van Rijnsburg en Valkenburg verandert er niets. Zij zullen de gemeentepagina in De Rijnsburger/Valkenburger blijven aantreffen.

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Leen van Poppel