Actueel

GB admin

GB stelt vragen over dorpskunstwerk in Rijnsburg

  • Geschreven door GB admin

KunstwerkTot tweemaal toe heeft GemeenteBelangen de afgelopen twee jaar informatieve vragen gesteld over de realisering van het dorpskunstwerk voor Rijnsburg. De bedoeling was dat de verschillende dorpen van onze gemeente een eigen kenmerkend kunstwerk zouden krijgen en dat Rijnsburg als eerste aan de beurt zou zijn.
Doordat een initiatief vanuit de Rijnsburgse samenleving binnen Rijnsburg op problemen stuitte is besloten eerst de initiatieven voor een dorpskunstwerk in Valkenburg nader uit te werken.

Wat in het vat zit, verzuurt niet?
In antwoord op zijn laatste vraag van januari 2012 heeft het college van burgemeester en wethouders aangegeven dat zij hoopte in 2012 met een voorstel voor Rijnsburg te kunnen komen.
Het kunstwerk voor Valkenburg is inmiddels al geruime tijd gereed, maar over het Rijnsburgse kunstwerk horen we tot op heden niets meer.
Naar aanleiding hiervan heeft GemeenteBelangen burgemeester en wethouders nu gevraagd wat de reden hiervan is. En wanneer denkt het college met een voorstel voor een dorpskunstwerk in Rijnsburg te komen?

Namens de fractie van GemeenteBelangen,

Leen van Poppel