Actueel

GB admin

Denktank van GemeenteBelangen gevuld met bruisende ideeën

  • Geschreven door GB admin

In de bovenzaal van De Roskam kwamen woensdag 5 september de fractie, steunfractie, bestuur van GemeenteBelangen met andere belangstellenden bijeen voor de eerste denktank in het nieuwe politieke werkjaar.

Denktank 05 09 2012 foto1Aan de hand van stellingen werd er creatief gedacht, geschreven en gediscussieerd over zaken als: voorzieningen in de kernen, evenementen, verkeersafwikkeling in Katwijk met de nadruk op fietsers, de opzet van het jongerenwerk, gemiste kansen in Katwijk, voorzieningen in Valkenburg maar… men kon ook de eigen flap invullen en voorzien van een stelling of reactie.

Er zijn veel punten benoemd welke in het fractieoverleg van GemeenteBelangen aan de orde zullen komen en zeer zeker ook als input kunnen dienen voor een nieuw compact te schrijven verkiezingsprogramma.

Deze eerste bijeenkomst werd natuurlijk afgesloten met een informeel samenzijn onder het genot van… Op deze website kunt u binnenkort een uitvoerig verslag lezen. En wilt u meer weten over wat er besproken is, dan kunt u dat via deze website op diverse manieren kenbaar maken.