Actueel

GB admin

Kom bij de ‘denktank’ van GemeenteBelangen

  • Geschreven door GB admin

Welke kant gaan we op in Katwijk metWoensdag 5 september om 20.00 uur gaat het weer gebeuren in Katwijk. In één van de sfeervolle zaaltjes van De Roskam zullen leden van de fractie, steunfractie en het bestuur van GemeenteBelangen de bezoekers ontvangen voor een nieuwe bijeenkomst van de denktank. In een informeel en sfeervol samenzijn gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over de lokale politiek. Laat uw / jouw mening horen en kom langs. Zo kunnen bouwstenen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen door u al worden aangeleverd.
De koffie en thee staat bij aanvang klaar en na een vast en zeker inspirerend en vruchtbaar samenzijn is er onder het genot van een natje en droogje de gelegenheid om elkaar verder te ontmoeten.

Waarom is deze bijeenkomst voor u / jou geschikt?
Even een paar uurtjes bevrijd zijn van wat de landelijke lijsttrekkers potentiële kiezers u dagelijks beloven voor 12 september.
Geen gekrulde tenen bij het voortdurend politiek afstand nemen van elkaar om ze na 12 september tegen elkaars politieke denkbeelden te zien aanschurken om maar het regeringspluche te kunnen voelen.
Je hoeft zeker geen lid te zijn van GemeenteBelangen om aanwezig te kunnen zijn.
Niet het gevoel hebben dat het toch niet uitmaakt wat u aankruist in het stemhokje 12 september.
Want het gaat om ons aller Katwijk, een gemeente met al zijn inwoners, bedrijven, organisaties, wensen, problemen en verlangens. Dan is het goed om met elkaar in gesprek te gaan over hoe het nu gaat in Katwijk, maar ook om de discussie aan te gaan over mogelijke keuzes. Keuzes die dichtbij uw dagelijkse leven in Katwijk staan. GemeenteBelangen biedt daarom belangstellenden woensdag 5 september met deze ‘denktank’ een platform om hun geluid te laten horen.
Met de oranjefeesten in Rijnsburg en Katwijk aan den Rijn achter de rug en voorafgaand aan de traditionele Valkenburgse paardenmarkt is het na uw zomerreces een prima start van een nieuw politiek werkjaar. Daar heeft GemeenteBelangen u bij nodig!

‘Mag mijn buurvrouw ook mee?’
Natuurlijk, net als bij eerdere bijeenkomsten van de ‘denktank’ verwachten we een bont gezelschap aanwezigen uit geheel Katwijk, jong en ouder. U kunt ook komen als u met die ene vraag loopt die u toch eens wilt bespreken met GemeenteBelangen en mede – Katwijkers. Het wordt geen avond ‘achterover leunen en luisteren’, uw inbreng komt volledig aan bod in een gezellige en losse sfeer. Alle onderwerpen kunt u op de politieke agenda van deze ‘denktank’ plaatsen. Of het onder deze noemers gaat, het is aan u: ‘Dat moet anders in Katwijk’, ‘Gemiste kansen’ of ‘Nu is het tijd voor ander beleid’.
Dus kom en maak gebruik van deze gelegenheid om in deze ‘huiskamer van Katwijk aan den Rijn’ het politieke gesprek over uw vragen, uw zorgen… uw Katwijk aan te gaan. Tot woensdag 5 september om 20.00 uur in De Roskam!