Actueel

GB admin

‘Meet and greet’ met GemeenteBelangen op 24 april

  • Geschreven door GB admin

De RoskamHeeft u / heb je ook vaak het idee als je politieke plannen in de kranten leest of op internet voorbij ziet gaan: ‘Dat zou ik anders willen zien?’.
Is op feesten en partijen de discussie over Katwijk en de politiek wat u / jou boeit?
Denkt u / denk jij ook wel eens: ‘Weet je wat Katwijk nodig heeft, dat is…?’.
Kan er voor uw / jouw leeftijdsgroep meer gebeuren in Katwijk?
Zijn er zorgen over hoe het nu in Katwijk gaat?
Of heeft u / heb je de gouden tip waar nog niemand aan heeft gedacht?
Wil je / wilt u gewoon ongedwongen en informeel politici ‘in het wild’ ontmoeten?

Kom naar De Roskam
Dan bent u / ben je dinsdagavond 24 april vanaf 20.00 uur van harte welkom in de huiskamer van Katwijk aan den Rijn, De Roskam. Centraal gelegen in de gemeente Katwijk is deze locatie voor belangstellenden uit Valkenburg, Katwijk aan Zee en Rijnsburg makkelijk bereikbaar.

GemeenteBelangen heeft eerst vanaf 19.30 tot 20. 20.00 uur een Algemene Leden Vergadering. Maar vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom om met fractie-, steunfractie- en bestuursleden van GemeenteBelangen in gesprek te gaan. Niets moet alles mag, dus u kan aanschuiven aan de commissiestatafel Welzijn, Ruimte, Bestuur of Regio. Bij elke statafel gaat een fractielid met u in gesprek over wat er nu gaande is in politiek Katwijk. Maar uw inbreng horen we nog veel liever, u heeft een stem laat die dus niet verloren gaan deze avond.
Alles is bespreekbaar; jongeren en uitgaan, seniorenhuisvesting, zeejachthaven, toerisme, sportmogelijkheden, ingevoerde bezuinigingen, profiel van Katwijk en… kom maar op! Wilt u overstappen naar een andere commissietafel, dat kan en daarvoor hoeft u niet op een wisseltoetergeluid te wachten. Wat u boeit daar kunt u uw energie en belangstelling zeker bij kwijt.

Anders dan bij anderen
WordUgehoordDat duurt tot iets voor 21.00 uur en dan wordt het kort centraal afgesloten. Is er iemand die nog een briljante opmerking of een vraag heeft om centraal te delen, dan is daar de ruimte voor. Aansluitend is er het informele gedeelte van de ‘meet and greet’ waar onder het genot van een drankje, koffie en thee is gratis en twee consumptiebonnen liggen er voor u klaar, kan worden nagesproken. Emailadressen kunnen worden uitgewisseld, visitekaartjes van de oudere jongeren kunnen van portemonnaie verwisselen en alle vragen kunnen worden gesteld. GemeenteBelangen is een lokale politieke partij die stevig in de Katwijkse samenleving is geworteld. Een partij die graag nieuwe mensen ontmoet om met elkaar in gesprek te gaan.

Hoe kom ik in De Roskam terecht op 24 april?
Misschien bent u / ben je al benaderd door een fractie-, steunfractie- of bestuurslid om te komen. Is dat niet het geval en zit u al een week op een SMS – je, een belletje of mailtje te wachten? Kijk dan op de website van GemeenteBelangen www.gbkatwijk.nl waar de contactgegevens van fractie- en bestuursleden staan. Laat één van hen gewoon weten dat u belangstelling heeft om te komen. Er is plaats genoeg ‘in de herberg’!
Met uw belletje, SMS – je, Pingbericht of mailtje weet de organisatie van deze ‘meet and greet’ of ze dranghekken bij de ingang van De Roskam moeten plaatsen. En is uw overbuurman Henk Ravensbergen, Trudie Warmerdam, Koos Hopeloos of Henk van Beelen ook geïnteresseerd… maak ze maar op deze bijeenkomst van GemeenteBelangen attent.