Actueel

GB admin

Politiek op straat

  • Geschreven door GB admin

Waar gaat uw gemeenschapsgeld naartoe, naar een zeejachthaven, naar een surplusbibliotheek in het centrum van Katwijk aan Zee? Moet er bezuinigd worden op de welzijnsvoorzieningen voor jong en oud? Vindt u dat de gemeente efficienter moet werken? Hoe staat het met het voorzieningenniveau in uw kern? Op donderdag 3 november wordt daarover in de gemeenteraad besloten. Wij zijn benieuwd naar uw mening.

Maken we de 100 miljoen van de NUON aandelen op? Of houden we wat miljoenen achter de hand om de bezuinigingen te verzachten? GemeenteBelangen doet zaterdag 29 oktober a.s. een rondje Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg om met de inwoners te praten over de politiek hete hangijzers. U kunt uw voorkeur uitspreken, maar u kunt natuurlijk ook zelf met ideeën komen.

GB is van 10.00 tot 10.45 uur in Valkenburg bij Hoogvliet, van 11.00 tot 11.45 uur in Rijnsburg bij Hoogvliet en in de Hoftuin, van 12.00 tot 12.45 uur in Katwijk op het Hoornesplein en bij bij de Digros in de Molenwijk en van 13.00 tot 13.45 uur op het plein voor de Hema in Katwijk aan Zee. Graag tot dan!