Mensen

Mensen

Een overzicht van de mensen achter Gemeentebelangen Katwijk

De fractie

De fractie van Gemeentebelangen Katwijk bestaat uit de volgende personen:

portret rene

Fractievoorzitter
René Slootweg
Rijnstraat 44C
2223 ED Katwijk

Tel.: 06 - 10 00 15 16

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geboortedatum: 18-10-1970

René Slootweg, getrouwd en vader van 1 zoon.

Al 25 jaar werkzaam bij een Amerikaans ICT concern als manager van het internationale team "Global Performance & Analysis".

De inspraak van de burgers is een belangrijk punt, waar ik mij voor in blijf zetten. Het is belangrijk om contact te hebben met de burgers.

Het aller belangrijkste vind ik een no-nonsense cultuur waarin niet om dingen heen gedraaid wordt, maar waar rechtstreekse communicatie en directe acties aan de orde zijn.

portret geert

Raadslid
Geert Diemer
Koestraat 20
2231 JG Rijnsburg

Tel.: 06 - 28 70 88 65

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geboortedatum: 10-2-1948

Ik wil als raadslid bevorderen dat ambtenaren meer doen met de wensen en ideeën van de inwoners. Denk aan de herinrichting van wegen, hondenuitrenveldjes, volkstuintjes, parkeerplekken, bomen, fietspaden enzovoort.

Denk ook aan de vraag hoe de gemeente haar nieuwe verantwoordelijkheden moet invullen bij de jeugdzorg, de thuiszorg en de werkgelegenheid voor personen in de bijstand en de sociale werkplaatsen.

De inrichting van de Brouwerstraat als smalle dorpsstraat kan een succes worden zodra ten noorden van Rijnsburg een randweg de A44 met de N206 verbindt. Vrachtwagens kunnen dan de Brouwerstraat mijden. Die randweg staat momenteel in de planning na 2030. Ik zal me daarom inspannen de aanleg te vervroegen.

Mijn beroepsleven heb ik doorgebracht op irrigatiestelsels in Afrika en Azië. Ik ben van opleiding sociale wetenschapper en een beetje irrigatietechnicus. Ik ben getrouwd, heb twee zoons en twee kleinzoons.

portret amy

Raadslid 
Amy Guijt
Ranonkelstraat 3
2223 XG  Katwijk

Tel.: 06 - 13 03 90 56

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geboortedatum: 25-12-1992

Al een aantal jaar zet ik mij in als belangenbehartiger voor chronisch zieken. Het zijn vaak de kleine dingen die vanachter het bureau over het hoofd worden gezien, maar voor de doelgroep in praktijk een enorm verschil kunnen maken. Sinds de decentralisatie liggen veel van deze zorg & ondersteuningstaken bij de gemeente. Ik wil mij er dan ook graag voor inzetten dat de  verantwoordelijkheid die de gemeente hierin heeft zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Zodat iedereen binnen onze gemeente mee kan doen!

Daarnaast vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk de doelgroep te betrekken bij beleid wat hen aangaat. Dit geldt op alle gebieden; horeca, zorg, jeugd noem maar op! Ga als raadslid op pad, ontmoet & leer. Door met elkaar te blijven praten weten we wat er speelt en wat inwoners écht belangrijk vinden!

 

Het bestuur

Op de Algemene Ledenvergadering van 3 februari 2016 is een bestuur benoemd, bestaande uit de volgende vier leden:

portret adriaan

Voorzitter
Adriaan Heijnen
Zeeweg 111
2224CD Katwijk
Tel.: 071 - 4012 756

portret ebru

Secretaris
Ebru Demirdas
Boslaan 241
2224 HE  Katwijk
Tel.: 06 - 49541532

portret ben

Penningmeester
Ben ter Haar

Schimmelpenninckstraat 171
2221 HN  Katwijk

portret joke

Bestuurslid
Joke Slings - van Zanden

Vogelwei 5
2223 DA  Katwijk