de fractie

De fractie

De fractie van Gemeentebelangen Katwijk bestaat uit de volgende personen:

portret rene

Fractievoorzitter
René Slootweg
Rijnstraat 44C
2223 ED Katwijk

Tel.: 06 - 10 00 15 16

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  facebook icoon  twitter icoon  linkedIn icoon

Geboortedatum: 18-10-1970

René Slootweg, getrouwd en vader van 1 zoon.

De inspraak van de burgers is een belangrijk punt, waar ik mij voor in blijf zetten. Het is belangrijk om contact te hebben met de burgers.

Het allerbelangrijkste vind ik een no-nonsense cultuur waarin niet om dingen heen gedraaid wordt, maar waar rechtstreekse communicatie en directe acties aan de orde zijn.

portret geert

Raadslid
Geert Diemer
Koestraat 20
2231 JG Rijnsburg

Tel.: 06 - 28 70 88 65

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  facebook icoon

Geboortedatum: 10-2-1948

Ik wil als raadslid bevorderen dat ambtenaren meer doen met de wensen en ideeën van de inwoners. Denk aan de herinrichting van wegen, hondenuitrenveldjes, volkstuintjes, parkeerplekken, bomen, fietspaden enzovoort.

Denk ook aan de vraag hoe de gemeente haar nieuwe verantwoordelijkheden moet invullen bij de jeugdzorg, de thuiszorg en de werkgelegenheid voor personen in de bijstand en de sociale werkplaatsen.

De inrichting van de Brouwerstraat als smalle dorpsstraat kan een succes worden zodra ten noorden van Rijnsburg een randweg de A44 met de N206 verbindt. Vrachtwagens kunnen dan de Brouwerstraat mijden. Die randweg staat momenteel in de planning na 2030. Ik zal me daarom inspannen de aanleg te vervroegen.

Mijn beroepsleven heb ik doorgebracht op irrigatiestelsels in Afrika en Azië. Ik ben van opleiding sociale wetenschapper en een beetje irrigatietechnicus. Ik ben getrouwd, heb twee zoons en twee kleinzoons.

portret amy

Raadslid 
Amy Guijt
De Poel 10
2231 TK  Rijnsburg

Tel.: 06 - 13 03 90 56

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  facebook icoon  twitter icoon

Geboortedatum: 25-12-1992

Al een aantal jaar zet ik mij in als belangenbehartiger voor chronisch zieken. Het zijn vaak de kleine dingen die vanachter het bureau over het hoofd worden gezien, maar voor de doelgroep in praktijk een enorm verschil kunnen maken. Sinds de decentralisatie liggen veel van deze zorg & ondersteuningstaken bij de gemeente. Ik wil mij er dan ook graag voor inzetten dat de  verantwoordelijkheid die de gemeente hierin heeft zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Zodat iedereen binnen onze gemeente mee kan doen!

Daarnaast vind ik het belangrijk om zo veel mogelijk de doelgroep te betrekken bij beleid wat hen aangaat. Dit geldt op alle gebieden; horeca, zorg, jeugd noem maar op! Ga als raadslid op pad, ontmoet & leer. Door met elkaar te blijven praten weten we wat er speelt en wat inwoners écht belangrijk vinden!