Actueel

GB admin

GemeenteBelangen… om in te lijsten

  • Geschreven door GB admin

2014 03 15 105Zaterdag 15 maart waren GB’ers van 10.00 – 16.30 uur in alle kernen aanwezig.
Op het stalen ros en met de gele bodywarmers aan trok een geel lint door Katwijk begeleid door twee auto’s voor de nodige logistieke ondersteuning. Want de inwoners zouden een bosje gele narcissen met kaartje of de flyer over ‘Wie de jeugd heeft, heeft…’ ontvangen.

De reacties en de daaruit voortkomende gesprekken waren in alle kernen positief. Dankbaar werd er door de fietsende GB’ers ook van het pontje gebruik gemaakt om van Rijnsburg in Valkenburg te komen.

GemeenteBelangen lijst 2
2014 03 15 14Met de auto ging ook de schilderijlijst mee met daarop de vermelding ‘Lijst 2’. Naast diverse inwoners konden we ook enige politieke collega’s uitnodigen om in deze lijst te stappen. Het leverde hilarische momenten op. Politiek kan toch ook gewoon leuk zijn!

Om 16.30 uur kwam er met het uitdelen van de laatste narcissenbosjes in het centrum van Katwijk aan Zee een einde aan een prachtige campagnedag.

Met een gezellige vloeibare nazit werd er door de GB’ers teruggekeken op een mooie dag. Op deze website is een sfeervolle foto impressie van bestuurslid Jan Kralt, de Max Koot jr. onder de fotograferende politici, van deze dag te bekijken.

Gerard Bol
Lijsttrekker GemeenteBelangen